• November 17, 2020

Een Vriend

enkele jaren geleden net nadat we ouders geworden waren begon ons sex leven te veranderen. ik leerde mijn vrouw kennen toen ze net achttien was geworden zelf ben ik drie jaar ouder. na drie weken vroeg ze of ik haar eerste wilde zijn. Maagd dus ik was wel drie jaar ouder maar moest ook nog veel leren.Een jaar later gingen we samen wonen en werden we al wat ervarener. De kont werd ontdekt nog wat later kwam er een speelgoedje bij en zo verder en verder. we huwden kregen ons kindje en alles was op en top. voor zij die het ontkennen gewenning bestaat. Niet dat we elkaar beu waren de sex was nog steeds lekker nu kwam er al eens een filmpje of een verhaaltje bij. die printen we dan voor elkaar af en dan fantaseerden we verder. Altijd waren het verhaaltjes 1 man en 1 vrouw je kent ze wel op een keer drukte ik voor haar verhalen af . daar zat er 1 tussen over overspel vreemd gaan dus . op 1 of andere manier had ze dat idee wel lekker gevonden. later die avond tijdens het vrijen praten we er dan over het was meer het idee van eens een andere man te zien te voelen. ik schrok maar vond het ook wel geil.

een tijdje deden we er niets mee maar het sluimerde wel je had in die tijd chats op tv en toevallig per ongeluk zette ik er 1 op . op zo een avond dat je voelt dat sex er wel inzit. ik zette het snel maar uiteraard te traag af zodat ze wel wat kon lezen . man zoekt dame om lekker te sms was wat haar aandacht trok. ik zei tegen haar sorry foutje ze nam het kastje af zapte terug naar de bewuste pagina maar het bericht was weg . ik vroeg haar wat ze gezien had en ze antwoordde hierop dat ze het wel wat zou vinden om een andere man geil te maken al was het maar via sms. Ik pushte haar om dat dan maar te doen. ze las tientallen berichten maar geen 1 sprak haar genoeg aan we besloten dan maar zelf verder te gaan . tot plots dat eerste bericht weer op het scherm kwam ik zag haar blik en zei toe sms hem dan. ze schreef het nummer op en zette de chat af . ik voelde dat sex er niet direct in zat en zapte verder tot ik voetbal tegen kwam. teleurgesteld zuchtte ze en zei ik had wel wat anders in gedachte waarop ik zei je heb zijn nummer toch. ze nam haar telefoon typte een eenvoudige hoi en stuurde deze door . het was de sms die ons leven veranderde hij stuurde terug zei wie hij was zij stelde ons voor en smste gretig verder. ik zag aan haar lichaamstaal dat de man aan de andere kant stouter werd plots zag ik haar met haar borst spelen ik keek onopgemerkt toe . wat later zipte ze haar broek los en ging met haar handen in haar broek. ik ontplofte bijna maar liet haar doen ze keek en zei sorry ik knikte en zei zolang hij maar weet dat je niet vrij bent geniet je maar . haar volgende bericht naar hem was dan ook mijn man kijkt toe en wil dat je weet dat hij er is. Hij maakte geen bezwaar en liet haar nu opdrachten uitvoeren waar ik pots in betrokken werd ze moest de telefoon aan mij geven ik moest typen en hij gaf haar opdrachten. ze kleedde me uit en begon te zoenen overal over mijn lichaam ze kreeg de opdracht om mijn harde jongen links te laten liggen ik werd zp geil dat ik het niet meer hield en eigenlijk bijna kwam zonder ook maar te zijn aangeraakt aan mijn stijve. dat was een rare ervaring en dat verteld ik ook aan die man. hij vroeg of ik nog steeds voetbal keek ik zij het staat op maar kijken doe ik al even niet meer. hij gaf me de opdracht zo te gaan liggen dat zij de tv kon zien ik niet. ze mocht mij pijpen als de rode aan de bal waren hij had de match zelf opgezet en als de blauwe de bal hadden mocht ze niets doen. ze pijpte dus afwisselend heel diep en soms niet ik moest de gsm terug geven en hij gaf haar extra opdrachten als wanneer ze moest knijpen in mijn ballen bij een corner of als iemand de bal lang had ze me diep in haar mond moest houden. op een ogenblik mocht ze na een doelpunt op mij komen zitten en hetzelfde schema bij rood neukte ze bij blauw niet er kwam een doelpunt aan en plots ging de telefoon ja het was hem ze nam zeer aarzelend op en hij zei ik moest gewoon weten of je echt een dame was en of ze me echt bereed ze zij aarzelend ja . hij praatte verder tegen haar ze zei niet veel maar voerde uit hij dreef het tempo op volgens zijn erectie en gevoel en na een tijd kwamen we alle drie klaar. hij legde de telefoon op voor ze uitgekreund was ze schrok maar genoot intens na . mijn pik stopte dit maal niet met kloppen bleef opgewonden in haar kutje kloppen zonder enig teken van verslapping we vreeƫn nog een keer met elkaar en fantaseerden verder. Een uurtje na het eerste orgasme een bericht amuseer jullie nog en tot snel. we wisten niet goed wat we hier mee aan moesten.

Aruna Aghora

E-mail : admin@collage-marjac.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*