• August 17, 2020

Linda Als Verjaardags Cadeau

Terwijl ik onderweg naar huis liep kreeg ik al een app van Wesley, hij had een foto van Linda die naakt in zijn bed lag en een foto van de bank, opgemaakt en al met een tekst dat hij zijn slaapplek had gemaakt.
Ik stuurde hem terug dat dat niet nodig was en dat hij naast haar mocht gaan liggen, zij was immers zijn cadeau, nog geen minuut later weer een foto waarop hij naakt naast Linda lag met zijn blote geval tegen haar kont aan en een grote glimlach op zijn gezicht, ik stuurde hem welterusten en liep in gedachte naar de deur, hoe zal Linda reageren als zij wakker wordt naakt en naast een andere man.
De nacht was kort en ik was alweer vroeg wakker, ik ging naar beneden en zette voor mezelf een kop koffie met in gedachte bij mijn mooie vrouwtje die in een ander bed lag zonder mij.
Nadat ik de gordijnen open had gemaakt en aan de tafel zat ging mijn telefoon alweer, het was Wes weer met goedemorgen en vertelde dat Linda nog lag te slapen, hij vroeg of ik naar hem toe kwam om gezellig met zijn drieen te ontbijten.
Ik vertelde dat ik er zo aan kwam maar eerst even mijn koffie opdronk, hij ging in die tussentijd vast beginnen met alles klaar zetten.
Toen ik aanbelde deed Wes open met een beker koffie in zijn hand ontbloot bovenlijf en een joggingbroek, ik had zelf ook een joggingpak aan getrokken omdat het zo makkelijk was , hij moest er om lachen dat we beiden bijna hetzelfde gekleed waren.
Ik stapte naar binnen en we gingen samen aan de eethoek zitten, ik vroeg hem hoe het gegaan was, hij pakte zijn telefoon en liet mij foto”s zien die hij had gemaakt voordat hij ging slapen, zijn pik in volle lengte in allerlei standen tegen Linda aan , maar Linda lag gewoon te slapen dus hij had ze gemaakt voor de fun zei hij.

Aruna Aghora

E-mail : admin@collage-marjac.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*