• May 17, 2020

Sex Met Mijn Schoonzus

Ik ben Erik 34 jaar en woon al jaren gelukkig samen met Elise. Onze relatie is prima en qua seks komen we niets te kort. We houden van elkaar en vrijen zeer frequent. En Elise vind het ook fijn om met zichzelf te spelen waar ik dan wel of niet bij aanwezig ben. Ligt ze naast me in bed en speelt ze met haar Dildo dan eindigt het steevast in een super intensieve neukpartij. Het wind mij ontzettend op wanneer zij de hand aan haar zelf legt.
We zijn beide slank en sportief. Door het intensieve sporten had ik behoorlijk last van mijn hamstring gekregen en dat wilde maar niet verminderen. Lisa mijn schoonzus, had aangeboden om te kijken of zij verlichting aan mijn blessure kon realiseren. Zij had een cursus sportmassage gedaan en hielp regelmatig mensen met een verlichtende massage.
Lisa was 6 jaar geleden gescheiden en voor zover ik wist nog geen leuke kerel tegen gekomen. Zij was altijd vrolijk, net de 40 gepasseerd en zag er goed uit.
Ik was ondertussen al 3 keer door haar onderhanden genomen en had het gevoel baat bij haar behandelingen te hebben.
Ik was wat laat uit mijn werk gekomen en sprong gelijk onder de douche voordat ik weer naar mijn wekelijkse onderhoudsbeurt ging. Terwijl ik me stond aan te kleden kwam Elise bij me staan. “Het is dat je weg moet anders……”. “En doe je wel een leuke short aan, vind mijn zus leuk”. “Hier neem deze witte maar, Lisa heeft me opgebiecht dat ze een beetje opgewonden wordt wanneer je bij haar bent geweest, nou dat kan ik me voorstellen”. Wat moet ik hier nou weer mee, dacht ik. En voordat ik de deur achter me dicht trek voegt mijn vriendin daar aan toe:” En ik gun haar best een verzetje”.

Lisa woont 5 km bij ons vandaan en toen ik de oprit opreed haalde ze de voordeur al voor me open. Het was een warme dag en de ramen van haar kamer met behandel tafel stonden open. “Je weet de weg, Erik, ik kom zo.”
Ik was me aan het uitkleden en zat in mijn short te wachten. “Zo hoe gaat het zwager? Heb je nog last gehad van de vorige behandeling? Toen heb ik je best hard te pakken genomen weet je?”. Lisa was gekleed in haar werkkleding, een smetteloos wit jurkje met aan de voorzijde van die knoopjes. “Pfff het is warm en ze deed een van de bovenste knoopjes van haar jurkje open en wapperde wat met de boorden.
“Ja warm is het zeker”. Terwijl ik een glimp van haar BH opving. Ze begon aan de behandeling die beste pittig was. De binnen zijde van bovenbenen kregen er behoorlijk van langs. Ik kon mijn blik niet van haar decolleté afhouden en genoot van het uitzicht. Je hebt het warm hé, ik zie het”. Tja, zeker dit zijn ook niet Nederlandse temperaturen”.
Ze betrapte me toen ik vol naar haar borsten keek. “Oh shit, ik heb een knoopje te veel los”. En ze reikte met haar hand naar het knoopje. “Of bevalt het uitzicht je?”. Zeker Lisa, het lijkt me nog mooier als je geen BH draagt. Het is toch veel fijner om met dit warme weer je tieten wat vrijheid te gunnen?”. Aan haar hoofd zag ik dat ze het nog warmer kreeg en bloosde zelfs. Tegelijk zag ze dat er een behoorlijk bobbel in mij short zichtbaar was geworden. Zonder wat te zeggen liep ze de kamer uit en kwam terug met een stapel handdoeken. Toen ze de behandeling voortzetten zag ik dat borsten de vrijheid hadden gekregen en ze nog een knoopje had losgemaakt.
Wat een uitzicht. Ik genoot en had inmiddels een behoorlijke erectie staan.

Aruna Aghora

E-mail : admin@collage-marjac.be

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*